princesse-de-jour.jpg

Princesse De Jour

Artikel nr.: PR910400

Vanaf: vanaf 1 49.00 € Incl. 21.00% BTW
  • €5 verzendkosten | Gratis verzending vanaf €100

Beschrijving

Deze lichte en romige dag gel-crème zwakt tekenen van dehydratie af, herstelt de soepelheid van de opperhuid en zorgt voor een frisse teint. De gel-crème hydrateert, herbront en beschermt de huid tegen dagelijkse irriterende factoren en blijft heel de dag comfortabel aanvoelen. 

Bruine alg extract (Laminaria digitata): zorgt voor een optimale hydratatie* doordat het het vocht in de cellen van de opperhuid vasthoudt.

Hyaluronzuur: dit actieve bestanddeel bezit uitzonderlijke vochthoudende eigenschappen en is hierdoor bijzonder geschikt om de huid te hydrateren* en voller te maken. Het natuurlijke volume effect vervaagt rimpels en fijne lijnen.

Marine bronwater: is een bron van hydratatie* en vitaliteit, stimuleert de synthese van epidermale lipiden en herstelt de hydrolipidische laag waardoor de natuurlijke vochtbalans wordt behouden. Het stimuleert eveneens de vochtcirculatie door de celcohesie tussen de boven- en onderliggende huidlagen te reactiveren. Glycerine en triglyceriden van plantaardige oorsprong: zorgen voor onmiddellijk comfort en verbeteren de soepelheid van de huid.

Vitamine E: is een krachtig antioxidant dat de huid tegen vrije radicalen beschermt, voor een optimale bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het verouderen van de huid. Abrikozenpitolie: voedend en revitaliserend. 

50ml

* Hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid, (hydratatietest uitgevoerd op 10 vrijwilligers door een erkend laboratorium: 55,4% op T2u, 38,4% op T4u, 35,9 op T8u).

Gebruik

In de ochtend op de perfect gereinigde huid van gezicht en hals aanbrengen.

© Vabeni 2020

Website ontwikkeld door