bb-creme.jpg

BB Crème

Artikel nr.: PR900712

Vanaf: vanaf 1 43.00 € Incl. 21.00% BTW
  • €5 verzendkosten | Gratis verzending vanaf €100

Beschrijving

Een lichte, smeltende crème die op Aziatische schoonheidsgeheimen geïnspireerd is, voor alle vrouwen die in een korte periode een snel resultaat wensen. Deze BB crème biedt veel voordelen: een egale teint zonder imperfecties en een gerevitaliseerde beschermde huid. Het zorgt ervoor dat je er direct goed uitziet. Bovendien voelt de huid na gebruik weer comfortabel aan. 

Erwt extract: met corrigerende eigenschappen, beïnvloedt de melanine aanmaak voor een natuurlijke egalisering van de teint en om de huid haar oorspronkelijke glans terug te geven. Vervaagt ouderdomsvlekken en zorgt voor een stralende teint zonder imperfecties.

Peptide complex: samengesteld uit twee peptiden, vermindert ouderdoms- en vermoeidheidstekenen.

UVA en UVB filters (hoge bescherming SPF30): beschermen tegen blootstelling aan de zon en voorkomen vroegtijdige huidveroudering.

Druivenpitolie: antioxiderend en verzachtend, beschermt de huid tegen huidveroudering, in de diepte voedend.

Vitamine A: bestrijdt de tekenen van huidveroudering, droogheid, elasticiteitsverlies, de dunner wordende huid en rimpels.

  • Voor een stralend resultaat, met de vingertoppen licht inkloppen.
  • Voor extra dekking, een dikkere laag op het gezicht aanbrengen en vervolgens met de vingers of een kwast uitsmeren.
  • Om de wallen en donkere kringen te verminderen, met het uiteinde van het buisje van binnen naar buiten toe licht aanbrengen, vervolgens met de vingertoppen zachtjes inkloppen.

Buisje: 28ml

0% Parabenen

Ontdek meer producten

© Vabeni 2020

Website ontwikkeld door