lait-demaquillant-tilleul.jpg

Tonifiërende lotion met lindebloesem

Artikel nr.: PR910102

Vanaf: vanaf 1 23.00 € Incl. 21.00% BTW
  • €5 verzendkosten | Gratis verzending vanaf €100

Beschrijving

Dit verzorgingsproduct bevat een actief bestanddeel op basis van Moringa extract, dat bekend staat om zijn voedende eigenschappen en de huid reinigt en beschermt tegen de omgevende vervuiling. De fijne, gevoelige huid van het gezicht wordt aangetast door schadelijke invloeden van buitenaf. Deze reinigingsmelk gaat deze invloeden tegen en kalmeert de huid. Met als resultaat, een huid die beter gereinigd is. De huid voelt zacht en fris aan, klaar om de volgende schoonheidsbehandeling uit de verzorgingsglijn van Anny Rey te ondergaan.

Peptides van moringa zaden: dit actieve bestanddeel, dat bekend staat om zijn voedingspotentieel, bezit milieuvervuiling bestrijdende eigenschappen die de huid in de diepte zuiveren en de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf beschermen.

Lindebloesem extract: Dit extract stimuleert en verlicht de gedevitaliseerde en vermoeide huid. Het zorgt voor een lichtere en helderdere teint. Deze echte tonic voedt, reinigt en verzacht de droge huid.

Plantaardige glycerine: Glycerine heeft bevochtigende en verzachtende eigenschappen en is hierdoor zeer geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge en gedehydrateerde huid.

Flacon 200ml

0% Parabenen

Ontdek meer producten

© Vabeni 2020

Website ontwikkeld door