masque-creme-de-nuit-regenescence.jpg

Nachtcrème/masker Regenescence

Artikel nr.: PR960410

Vanaf: vanaf 1 59.00 € Incl. 21.00% BTW
  • €5 verzendkosten | Gratis verzending vanaf €100

Beschrijving

De plantaardige cellen van dit masker stimuleren de celvernieuwing gedurende de nacht intensief, wanneer deze van nature extra actief is. Gedurende de nacht ademt en herstelt de huid dankzij de natuurlijke plantaardige cellen van Jasmijn. De huid straalt de volgende ochtend weer, is stevig en heeft een egale teint. De textuur zorgt voor een gevoel van comfort en een zachte huid.

Stamcellen van Centella Asiatica: versnellen het celvernieuwingsproces en zijn rijk aan antioxiderende stoffen. Het synergetisch effect van de verschillende bestanddelen bestrijdt verslapping, dehydratie en elasticiteitsverlies van de huid effectief*

Plantaardige cellen van Jasmijn: deze regenererende cellen voorzien de huid van zuurstof en beschermen de essentiële functies van het huid: ze ontgiften door toxines te elimineren en bevorderen de celwerking voor een stralendere, egalere en beter beschermde huid.

50ml

* Hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid.

Gebruik

Het masker in de avond op het gezicht licht drukkend aanbrengen, van het midden van het gezicht naar de buitenkant toe en vervolgens langs de contouren van het gezicht.

Ontdek meer producten

© Vabeni 2020

Website ontwikkeld door