Privacy

Vabeni gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Juridische gronden voor het gebruik van jouw gegevens

 

Privacy policy

Vabeni is een merknaam van Popkorn bvba, met maatschappelijke zetel te Piet Nutenlaan 18 9140 Temse en in geschreven bij de KBO onder nummer 0668.801.142 hierna “Vabeni” genoemd verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Vabeni wil allepersoonlijke gegevens veilig en transparant beheren. In deze privacy verklaring vindt u  informatie over hoe Vabeni omgaat met gegevens. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij ons via het nummer 0032 476 60 32 46 of het e-mailadres info@vabeni.be

Dit privacybeleid is van toepassing op al onze klanten (huidige, voormalige en toekomstige) en op alle bezoekers van onze website(s).

 

Artikel 1: Verwerking van persoonsgegevens

1.1. Vabeni verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van al zijn klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Artikel 2: Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b)noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. (a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.  Voor deze toestemming terug in te trekken moet u mailen naar info@vabeni.be. voor meer informatie hieromtrent verwijst Vabeni u graag door naar de comissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer https://privacycommission.be.

 

Artikel 3: Overmaken aan derden

Vabeni geeft geen persoonsgegevens door aan derden tenzij dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, bijvoorbeeld aan het koerierbedrijf.

Vabeni garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

 

Artikel 4: Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

 

Artikel 5: Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1, met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om: een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@vabeni.be.

 

Artikel 6: Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Dit kan via de verplichte “uitschrijven”-knop die steeds vermeld staat bij de direct marketing of via het verzenden van een e-mail naar het volgende e-mailadres: info@Vabeni.be.

 

Artikel 7: Klachten

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

 

Artikel 8: Bestellen

In een aantal gevallen hebben we gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld als je online of in één van onze winkels een product koopt, zodat we je aankoop kunnen verwerken in onze administratie. Of als we je een factuur willen sturen of gewoon op de hoogte wilt blijven van onze voorraad. Dit laatste doen we natuurlijk pas nadat jij aangeeft dat we je op de hoogte mogen houden. Wat willen we van je weten:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens en factuur
  • IP-adres
  • E-mailadres

 

Artikel 9: Bezorging

We leveren je bestelling op het juiste adres, op de juiste datum en het juiste tijdstip. Daarvoor hebben we je gegevens nodig. Die geven we door aan één van onze bezorgpartners:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Artikel 10: Retour

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Meer informatie.

De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, terug gestuurd of afgeleverd in een van de filialen te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde. Hiervoor hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Ordernummer
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Artikel 11: Contact met onze klantenservice

We helpen je met vragen over je bestelling, lossen problemen voor je op of vertellen je alles over onze nieuwste producten. Je kunt met ons bellen en mailen. Of kom gerust eens langs in één van onze winkels. Ontdek al onze filialen.

Om je vraag of klacht te behandelen kunnen we vragen naar je ordernummer, naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere gegevens die de afhandeling makkelijker maken.

 

Artikel 12: Bezoek aan onze webshop

Als je verder surft op de website van Vabeni of op een product klikt, krijg je van ons cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derden jouw internetgedrag op onze website. Zo volgen we de zoektermen die je gebruikt en zien we welke producten je aanklikt of bestelt.

Met deze informatie tonen we advertenties op basis van jouw interesses, meten we de effectiviteit van onze advertenties, maken we je e-mails persoonlijker en kun je informatie delen op social media.

 

Artikel 13: Account

In je account bewaren we gegevens van eerdere bestellingen, retouren, e-mailvoorkeuren en persoonlijke gegevens. Dit doen we zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren. De volgende gegevens staan in je account:

  • Voor- en achternaam
  • Factuur en afleveradres
  • Telefoonnummers
  • E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Ordernummers
  • Retournummers
  • Facturen

Welke cookies worden er gebruikt en waarom?

Naam Type Doel Bewaartermijn
XSRF-TOKEN Functioneel Identificeren betrouwbaar web verkeer Zo lang de gebruiker op de pagina blijft.
laravel_session Functioneel Bijhouden van gebruiker keuzes zoals het accepteren van Cookies op onze website ter bevordering van de funtionaliteit. Tot verlopen van Session
_ga
_gid
Statistisch Registratie van unieke ID voor dataverzameling door Google Analytics 2 jaar
datr Marketing Verificatie legitieme Facebook account bij verkeer naar Facebook vanuit onze website. 2 jaar
c_user Marketing Controleert de identiteit van de Facebook gebruiker. 1 maand / per Session
fr
xs
sb
presence
js_ver
m_pixel_ratio
act
Marketing Gebruikt door Facebook voor aanbieden geadverteerde producten en bijhouden van informatie over de Facebook gebruiker. 3 maanden

© Vabeni 2019

Website ontwikkeld door